familiemulders.reismee.nl

We zijn er!

Akwaaba! Oftewel 'Welkom' in het Ghanees. Even een korte update. Gisteren na een soepele vlucht veilig geland. Best een tijdje gewacht voor de paspoortcontrole en toen een lange rit naar het hotel. Wat een verkeerschaos. En als je ook maar 1 meter van de hoofdweg af gaat rijd je op iets wat bij ons het predikaat bospad nog niet eens zou verdienen. Mijn hemel, wat een kuilen. Uiteindelijk konden we rond00:30gaan tukken.

Het hotel is basic, maar prima.Om 6 uurging het wekkertje, 7 uur ontbijt enom 8 uurwerden we opgepikt. Al schuddend reden we eerst naar een wisselkantoortje. Natellen was niet nodig. Oeps, dat was ons eerste lesje Afrika. Moet nog even opgelost worden morgen...
Daarna lunch (ja, zo lang duurt een ritje hier) aan het strand. Na een korte introductie in de wereld van de Afrikaanse drum en dans hebben we een verkoelende duik genomen. Om daarna de rest van wat inkopen te doen (klamboes zijn hier een stuk voordeliger).
Toen weer hobbelend terug en nu,19:22, maken we ons op om naar bed te gaan. Een hele dag in de auto is zó vermoeiend...
Morgen eerst naar de kerk en dan door naar het kindertehuis. Spannend!

Reacties

Reacties

Marianne

leuk om te lezen wat jullie al allemaal gebben meegemaakt

Saskia

Fijn dat jullie veilig zijn geland! Zal best een feest zijn z'n kerkdienst. Hopelijk krijg je je geld terug Ed ???? Weer wat geleerd.
Groetjes van ons ????

Annelies

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Wel beter op je geld letten, Ed! Je werkt toch bij een bank???????????? veel werkplezier voor jou en de meisjes????

Harrie Gort

Welkom in deze wereld. Succes en ook plezier. Ik volg je

Imke de Boer

Geweldig die indrukken! Door mijn reis in Suriname denk ik dat ik het me in kan beelden.....De warmte ...De geur.... genieten....Ben benieuwd naar de rest!

Carla Mulders

Fijn dat de reis soepel is verlopen, en een rit met de auto is zo wel een heel andere ervaring. We hopen dat jullie verwachtingen overtroffen worden! Veel liefs van ons allebei voor jullie alle vier????

Renee

Goed om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Ben benieuwd naar de rest van jullie ervaringen!! Hoe vinden jullie het eten?

Toos van Rij

Wat een indrukken al, en dat is nog maar t begin!geneit ervan ????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active